Incinerare

Repatriere decedaţi

Transport funerar

Sicrie

servicii funerare prahova

pompe funebre prahova

transport funerar in prahova

sicrie cruci si coroane in judetul prahova

Servicii Funerare Prahova - Pompe Funebre Prahova - Transport Funerar Prahova - Incinerare Prahova - Repatriere decedaţi - Sicrie - Maşină funerară - Cruci - Coroane și aranjamente

Plata se poate face după ridicarea ajutorului de înmormântare!!

Repatriere decedaţi Prahova

Putem realiza repatriere unei persoane dragi de oriunde din Europa. În măsură în care legislația ne permite putem să ne ocupăm de toate actele necesare repatrieri. Apoi transportul se realizează cu autospeciale frigorifice sau cu avionul în condiții de maximă siguranță.

Urmând ca la ajungerea în țară corpul să fie preluat la unu dintre laboratoarele noastre fixe în incinta căruia se desfășoară cu manevre precise procesul de igienă, tanatopraxie (îmbălsămare profesională) ce include tanatoestetica (așezarea chipului, makeup și dacă e necesar reconstrucție facială), spălat, îmbrăcat și așezat în sicriu. Iar la sfârșitul acestui proces de pregătire veți remarca o schimbare evidentă și garanția faptului că persoana dragă va putea fi ținută la priveghi fără ca cei prezenți să aibă parte de vreo supriză neplăcută, de aceea spunem noi că acest serviciu făcut de profesioniștii noștri este cel mai important din tot procesul de înmormântare.

Iar pentru o bună siguranţă se poate monta pe sicriu un capac frigorigic cu sticlă, care poate asigura o mai bună păstrare pe perioada priveghiului.

Apoi din clipa în care persoană dragă a fost adusă în siguranță acasă ne putem ocupă de restul serviciilor funerare așa cum sunt descrise mai sus.

Dacă persoană respectivă este asigurată sau este victimă rezultată dintr-un accident, costurile vor fi decontate de la firma de asigurări, iar noi ne ocupăm de toată documentația necesară pentru obținerea daunelor.

Pompe Funebre Prahova

Servicii funerare complete în Prahova. Pachete, produse și servicii funerare la prețuri avantajoase și calitate fără compromisuri.

Telefon NON-STOP
Ne ocupăm noi de tot

0742 015 087

Apelaţi cu încredere la noi!

NON STOP și venim într-o clipă.

Autoritatea Națională pentru

Protecția Consumatorilor

Toate drepturile sunt rezervate. Website realizat de AdvertisingHub.ro & Promovat de MarketingPPC.ro 

Toate drepturile sunt rezervate.

Website realizat de Web Design Prahova